VÕISTLUSHOOAEG ON AVATUD

30. septembril – 1. oktoobril toimus Pärnu spordihallis poiste U16 vanuseklassi korvpalli meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniir. Grupist edasipääsu nimel võistlesid neli meeskonda: Korvpalliklubi Pärnu, Erkmaa KK, Tallinna Kalev/Sportkunda ja Rakvere Spordikool/Tarvas.

Ligi viiekuulise võistluspausi järel oli Pärnu poistel taas võimalus ühiselt korvpalliplatsil mehetegusid tegema hakata. Kahjuks oli just pikale veninud eemalolek võistlustingimustest see, mis noorte kokkumängule oma jälje jättis ja lõpptulemustel soovida andis. Olenemata sellest, et Pärnu pikalt kõikide vastastega võrdselt mängida kannatas, tuli mängu lõppudel siiski külalismeeskondade paremust tunnistada. 

Tulemused: 

Korvpalliklubi Pärnu -  Rakvere Spordikool/Tarvas, 50:75

Korvpalliklubi Pärnu – Tallinna Kalev/Sportkunda, 47:68

Korvpalliklubi Pärnu -  Erkmaa KK, 54:75